Lapsen ihottuma

Muutama vuosi sitten tapasin tuttavaperheen, jonka pienellä lapsella oli jatkuvasti kova ihottuma. Länsimaisen koululääketieteen koko potentiaali oli kokeiltu. Perhe oli upottanut erilaisiin salvoihin, rasvoihin ja lääkkeisiin hirvittävät summat rahaa. Mikään ei auttanut. Ainoa tulos mitä koululääketieteen hoidoilla saatiin aikaiseksi oli ripuli pienelle lapselle.

Uskonsa länsimaiseen koululääketieteeseen menettäneet vanhemmat uskaltautuivat kokeilemaan homeopatiaa. Keskustelut neuvolassa olivat piinaavia edes kokeilun harkitsemisesta. Heitä ei sentään uhattu huostaanotolla, jota kuulemma myös saattaa tapahtua. Homeopatiastakaan ei kuitenkaan lopulta ollut apua.

Lapsi sai avun vaivoihinsa hitaasti, mutta varmasti kun vanhemmat tekivät huolellisen tarkastelun elinympäristöönsä. Haitalliset ja energiatasoiltaan vinoutuneet teolliset ruuat karsittiin pois, pesuaineet vaihdettiin terveellisempiin ja lasta kylvetettiin säännöllisesti suolavesikylvyssä. Oireet vähenivät aluksi reipasta vauhtia ja vajaassa vuodessa lapsi oli lähes oireeton.

Kaikki loputkin oireet katosivat perheen tehdessä myöhemmin teolliseen kulutusyhteiskuntaan sopeutuneille raskaan ratkaisun ja luopuivat mikroaaltouunistaan. Samalla alunperin koko projektiin epäleivästi suhtautuneen perheen isän laktoosi-intoleranssi parani. Muoveista ja mikroaaltouunista luopumisella on iso merkitys, mutta kaiken avain oli tässä tapauksessa kokonaisuus.

Suolavesikylpy on luonnollisin ympäristö ihmisen iholle. Suolalla on vahva käänteinen energia vesi-elementissä. Tämä käänteisyys tasapainottaa myös ulkoisesti nautittuna tilannetta. Elämä on syntynyt vedestä, suolavedestä. Oleellista on huomata myös vääränlaisten suolojen katoaminen perheen ruokavaliosta. Kaupan teollisesti valmistetut jodioidut suolat korvattiin luonnollisilla suoloilla.

Heidän tarinansa on yksi innoittava tekijä, miksi olen lähtenyt tätä blogia pitämään ja halusin sen jakaa lukijoilleni. Se mikä toimi heillä, ei välttämättä toimi kaikilla. Kannattaa kuitenkin kokeilla omaa itseä tarkkaillen sellaisia asioita, jotka joku muu on hyväksi havainnut.


Kommentit

  1. Hei,

    Olen etsinyt tietoa kun omalla lapsella on kova ihottuma, eikä se ota parantuakseen. Mietin, että voisitko ehkä käsitellä maidottomuutta ja viljattomuutta? Meillä maidon pois jättäminen auttoi vähän, mutta vaivat ei kokonaan loppuneet.

    Erityisesti tuo maidon tuputus ärsyttää. Kun jätin koko perheeltämme maidon pois lähetti siskoni seuraavan linkin:
    http://petterilindblad.blogspot.com/2016/07/kannattaako-maitoa-juoda_49.html

    Voisitko auttaa minua vastaamaan siskolleni niin, että hän ymmärtäisi?


    Terkuin,
    Minni

    VastaaPoista
  2. Hei Minni,

    Tuo maitokysymys on tärkeä. Linkkisi artikkeli oli juuri sitä mitä nämä elintarviketeollisuuden marionetit yleensä tuottavat. Perehdyn asiaan vähän paremmin ja vastaan sitten sinulle erikseen.


    Luonnollisin terveisin

    Mieli Rauhanen

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Länsimaisen tieteen sokeus

Luomu pieni huijaus

Kesän iloja